Friss hírek

2009.11.05. 15:44

LABDARÚGÁS - Ötéves eltiltás a verekedõ játékosnak - kisalföld.hu

<p>Öt évre tiltották el a labdarúgástól azt az ágfalvai focistát aki még vasárnap, az Ágfalva - Beled Gyõr - Moson - Sopron megyei másodosztályú mérkõzésen verekedett össze az ellenfél egyik játékosával, majd az õt csillapítani próbáló csapattársait is megütötte. A megyei labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága a legsúlyosabb büntetést rótta ki a magáról megfeledkezett sportolóra.</p>

Udvardi Péterrel szemben a mérkõzés hetvenharmadik percében szabálytalankodtak hátulról. A játékvezetõ sárga lapot adott, ez azonban nem tetszett az ágfalvai labdarúgónak, ezért lefejelte majd rálépett ellenfelére. Ráadásul még az õt nyugtatni akaró csapattársaival is verekedni kezdett.

" A pályákon nincs helye az agressziónak ezért a jövõben sem riadunk vissza a szigorú ítéletektõl " - mondta a kisalföld. hu - nak Kószás Béla, a Gyõr - Moson - Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának elnöke.

Az ágfalvi csapat elnöke a történtek után elnézést kért az ellenféltõl, a verekedõ focista pedig állítása szerint már megbánta tettét és elfogadta a büntetést.

Ezek is érdekelhetik