Friss hírek

2009.11.20. 14:09

Halálra égett az olasz politikussal lefilmezett traszszexuális

<p>Holtan találták otthonában pénteken azt a transzszexuális férfit, aki Piero Marrazzo olasz politikus szexbotrányának fõszereplõje volt - adta hírül az olasz sajtó. "Brenda" bennégett lakásában eddig tisztázatlan körülmények között.</p>

Piero Marrazzo, az olaszországi Lazio tartomány kormányzója októberben mondott le hivataláról, miután négy rendõr megzsarolta. Azt követelték tõle, hogy fizessen 80 ezer eurót, különben nyilvánosságra hoznak egy videót, amelyen egy Brenda nevû transzszexuális társaságában látható. A balközép Demokrata Párt politikusa eleinte még azt mondta az újságíróknak, hogy a felvétel hamisítvány, és csak egy politikai összeesküvés áldozata, késõbb azonban kiderült, hogy kokaint is vásárolt Brendától. Brenda november elején tett tanúvallomást a zsarolási ügyben.

Holttestére a tûzoltók bukkantak pénteken, miután eloltották a római lakásában keletkezett tüzet. A hatóságok szerint halála égett, de a tragédia körülményeit még vizsgálják. Brenda 10 napja szerepelt legutóbb a hírekben, amikor az ANSA olasz hírügynökség szerint ittasan verekedésbe keveredett néhány huligánnal, akik megütötték és elrabolták a mobiltelefonját.

Ezek is érdekelhetik