Friss hírek

2009.04.30. 19:38

Vágányépítés a Gödöllői HÉV vonalán

<p>Változásokra kell számítani vasárnapig a gödöllői HÉV vonalán, ahol már csütörtök késő este vágány felújítási munkák kezdődnek.</p>

A BKV tájékoztatása szerint csütörtökön este 22 órától kezdve pénteken egész nap a vonatok Mogyoród és Gödöllő között esetenként nem a megszokott vágányon közlekednek. A Gödöllő felé közlekedő vonatok Mogyoródról körülbelül 4-10 perc várakozás indulnak tovább.

Szombaton egész nap és vasárnap délig Mogyoród és Gödöllő között a vonatok egyáltalán nem közlekednek, helyettük pótlóbuszokkal lehet utazni. A buszokon azonban nem lehet kerékpárt szállítani. Mogyoród állomásról az Örs vezér tere felé induló vonatok 2-3 perccel később közlekednek.

Vasárnap déltől a vonatok ismét teljes útvonalon járnak, de 2 perccel hosszabb lesz a menetidő a közben még tartó munkák miatt. A Cinkota-Csömör felé tartó HÉV szerelvények változatlan menetrend szerint közlekednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!