Friss hírek

2009.04.24. 14:09

Szollár Domokos az új kormányszóvivő

<p>Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének. Szollár Domokos május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Kormányszóvivői Iroda.</p>

Szollár Domokos 2004 májusa óta dolgozott a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airportnál, először mint kommunikációs munkatárs, 2006-tól pedig a társaság kommunikációs vezetői és szóvivői teendőit látta el. A Budapest Airportot megelőzően, 2001 áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként. Történész és szociológus diplomáját 2000-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán.

Szollár Domokos, akit - a közlemény megfogalmazása szerint - sosem vonzott a pártpolitika, Budai Bernadettel együtt a válságkezelő kormány szakértő szóvivőjeként kívánja ellátni feladatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!