Friss hírek

2009.04.03. 06:04

Szexcset-vonal telefonos sajtókonferencia helyett

<p>Meghökkentek azok az újságírók az Egyesült Államokban, akik csütörtökön telefonon keresztül akartak bekapcsolódni abba a konferenciába, amit a Londonban tartózkodó Obama elnököt kísérő küldöttség magas rangú tagjai hirdettek meg. A kapott ingyenes szám nem a tanácskozásra, hanem egy szexcset-vonalra vitte ugyanis őket.</p>

"Vannak rejtett vágyaid? Huncutkodáshoz érzel kedvet? No, akkor a megfelelő helyen vagy...ahol a Swank magazin lányai várnak " - ezt hallották a G20-as országok csúcstalálkozójának információira éhes újságírók egy búgó hangú nőtől.

Az újságírók végül eljutottak két, magas rangú kormánytisztviselőhöz, egészen pontosan James Jones-hoz, az elnök nemzetbiztonsági tanácsadójához és Hillary Clinton külügyminiszterhez. De csak úgy, hogy a megadott ingyenes számmal nem próbálkoztak többet, hanem a nemzetközi vonalat hívták.

A Fehér Ház nem adott magyarázatot, amikor az AFP munkatársa azután érdeklődött, hogy miként küldhettek el rossz számot e-mailen keresztül. Thomas Vietor szóvivő csak annyit mondott, hogy "rengeteg fontos ügy foglalja le őket".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!