Friss hírek

2009.04.10. 16:05

SPORT - Botrány és lövöldözés a sztáresküvőn

<p>Elegancia és pompa bent, lövöldözés és botrány kint - ez a kettősség jellemezte a brazil modell, Gisele Bündchen és az amerikai focisztár, Tom Brady hétvégi esküvőjét Costa Ricában. Az ifjú pár és a vendégek semmit nem vettek észre a testőrök és a paparazzik küzdelméből, amelynek végén eldördült a lövés. A csetepatéban végül nem sérült meg senki - a fotós, akire rálőttek, panaszt tett a rendőrségen.</p>

Gisele Bündchen és Tom Brady február végén Kaliforniában egyszer már titokban összeházasodott, most barátaik előtt megismételték a ceremóniát Costa Ricában, a modell tengerparti rezidenciáján, 120 kilométerre a főváros, San Josétól.

A háromnapos ünnepre 40 rokon, illetve vendég volt hivatalos, ott volt Bündchen öt lánytestvére és Brady másfél éves - korábbi kapcsolatából született - kisfia is. A rezidenciát három évvel ezelőtt építtette Bündchen akkori barátja, a hollywoodi szupersztár, Leonardo DiCaprio.

Az eseményre természetesen nagy számban érkeztek lesifotósok is, akiket a testőrök igyekeztek minél messzebb tartani a történésektől. A sokszor közelharcig fajuló csetepatéban az egyik fogdmeg rálőtt a francia hírügynökség (AFP) egyik fotósának autójára, a golyó kiütötte a hátsó szélvédőt. Az incidenst karcolás nélkül megúszó Yuri Cortez panaszt tett a rendőrségen, sérelmezve, hogy nem lépett magánterületre, ennek ellenére az őrző-védők rátámadtak, megrángatták a kezét és azt követelték, hogy adja át fényképezőgépét.

A 28 éves Gisele Bündchent 1993-ban egy gyorsétteremben fedezték fel egy Big Mac fogyasztása közben. 16 évesen New Yorkba költözött, majd 19 évesen a Vogue címlapja hozta meg neki az ismertséget. Évekig járt Leonardo di Caprióval, majd egy profi szörfbajnokkal, míg végül megismerkedett a amerikai foci bajnok Tom Bradyvel. A legjobban fizetett modellek közé tartozik.

A 31 éves Tom Brady 2007-ben lett bajnok a New England Patriotsszal, és az év legjobb játékosának is megválasztották. Az idei szezon elején térdsérülést szenvedett és az egész idényt ki kellett hagynia. Évekig randizott Bridget Moynahan színésznővel, akitől 2007 nyarán kisfia született.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!