Friss hírek

2009.04.06. 18:25

Ráomlott a támfal egy családi házra Miskolcon

<p>Ráomlott a támfal egy családi házra Miskolcon, a ház fala több helyen is megrepedt, veszélyes állapotba került. Az önkormányzat közölte, a tulajdonos kötelessége a helyreállítás - saját költségen. Erre azonban nincs pénze a családnak.</p>

A tulajdonosoknak van lakásbiztosítása, ám a biztosító a kárfelmérést követően elutasította a kérelmet és nem fizet. Kaszab Attila a K&H Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese azt mondta: a biztosítás az épület károsodására szól, nem pedig a támfal beomlására. Jelenleg nem látható, hogy az épületnek bármiféle kára lenne, ezért elutasították a kártérítést - tette hozzá.

Az egyik önkormányzati képviselő konténereket adott és gondoskodnak a törmelék elszállításáról is. A katasztrófavédelem felajánlotta a családnak, hogy átmeneti szállást biztosít számukra, de nem éltek ezzel; a három gyerek az eset óta a nagymamánál alszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!