Friss hírek

2009.04.08. 14:20

Milliókért dolgozó tanácsadókat rúgott ki a BKV?

<p>A BKV nem kommentálta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint a cég vezérigazgatója megköszönte a közlekedési vállalat két kiemelt főtanácsadójának a munkáját. Az Index.hu szerdán azt írta, hogy Molnár László műszaki-gazdasági főtanácsadóval és Futó Sándor elnöki főtanácsadóval Kocsis István vezérigazgató közölte, hogy " ki vannak rúgva". A két embernek fejenként 40 milliós végkielégítés járna.</p>

Az Index szerint Molnár távozna, de Futó hallani sem akar arról, hogy otthagyja a céget, vagy hogy elmaradjon 40 milliós végkielégítése. A lap információi szerint Molnár Kocsis jó ismerőse volt és eltávolításáért szocialista politikusok gyakoroltak nyomást. Futó Sándor viszont az SZDSZ embere, az Index szerint maradása érdekében mozgósítja a fővárosi politikai ismeretségeit.

A két, milliós fizetésekért dolgozó tanácsadó távozása kapcsán a Független Hírügynökség kérdésére Szilágyi Károly, a BKV szóvivője annyit mondott, hogy nem tud az esetről, nem tudja kommentálni a sajtóinformációkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!