Friss hírek

2009.04.10. 17:36

LÓSPORT - Overdose sántikál, de már javul

<p>Kisebb baleset történt Overdose múlt hét pénteki sajtónyilvános patkolásakor - értesült a belpol.hu. A művelet közben ugyanis a kovácsmester belevágott a telivér körmébe, emiatt a ló az utóbbi napokban sántított. A Független Hírügynökség lovas körökből származó értesülései szerint a csodaló a jövő vasárnapi magyarországi versenyére fel fog gyógyulni.</p>

A Független Hírügynökséget tájékoztató informátor közölte, korábban is volt hasonló gondja Overdose-nak - a novemberi római versenyt úgy nyerte, hogy közvetlenül a patkolás után indult és kicsit érzékeny volt a lába.

Egyszerű esetben az érzékenység egy-két nap alatt elmúlik, a mostani sérülés középsúlyosnak tekinthető, hiszen egy hete kínlódik vele Overdose - mondta a Független Hírügynökség informátora. De ez is csak annyit jelent, hogy egy kicsit visszavetette a felkészülésben - így az április 19-I verseny is csak izgalmasabb lesz - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!