Friss hírek

2009.04.10. 10:43

LABDARÚGÁS - Visszatér a szívbeteg edző

<p>A következő szezonban újra Joe Kinnear lesz az angol Newcastle edzője - jelentette be az angol elsőosztályú klub. Kinneart februárban műtötték a szívével, a hírek szerint a beépített ritmusszabályozó jól működik és a 62 éves szakember két hónap múlva már teljes intenzitással dolgozhat.</p>

A Newcastle ügyvezető igazgatója, Derek Llambias elmondta, az orvosok elégedettek az időközben elvégzett tesztekkel és Kinnear visszatérhet a kispadra. A hírek szerint a Kinnear helyére ideiglenesen kinevezett Alan Shearer visszamegy a BBC-hez és újra szakkommentátorként dolgozik tovább.

Kinnear 2008 szeptemberében vette át a csapatot Kevin Keegantől, és az utolsó előtti helyről a középmezőnybe hozta fel a gárdát. Betegsége óta a Newcastle ismét visszacsúszott a kiesőzónába.

Kinnearnek tíz éve volt már szívrohama, akkor megromlott egészségi állapota miatt kénytelen volt otthagyni a Wimbledon kispadját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!