Friss hírek

2009.04.22. 20:12

LABDARÚGÁS - Tevez elvágyódik a Manchesterből

<p>A Manchester United csatára, Carlos Tevez elvágyódik az angol klubtól - írja a The Sun című brit bulvárlap. Az újság úgy tudja, hogy a klasszis az egyik argentin rádióállomásnak panaszkodott arról, hogy rendszerint csak a kispadon ücsörög annak ellenére is, hogy rúgja a gólokat és a szurkolók is szeretik.</p>

"Ha rúgok egy meccsen három-négy gólt, akkor sem játszom a következőn" - szomorkodott az argentin válogatott kiválósága. "Tudom, hogy sok remek játékos van a csapatban, de nekem játszanom kell. Sokan vannak hasonló cipőben, mint én, de én egy fontos találkozón sem léptem pályára" - magyarázta Tevez.

"Sok ajánlatot kapok, és nem csak Spanyolországból. Azt még nem tudom, hogy melyik klubot választom majd" - tette hozzá a támadó.

Tevez elmondása szerint a pénznél sokkal fontosabb, hogy a családjának is megfeleljen az új környezet. "Nem a pénz az elsődleges szempont, hanem az, hogy a családom is jól érezze magát, különösen a lányom. Nagyon sok mindent kell még átgondolnom" - zárta le mondandóját Tevez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!