Friss hírek

2009.04.29. 16:13

LABDARÚGÁS: Rijkaard is szóba került a Bayernnél

<p>Frank Rijkaard, a Barcelona korábbi holland vezetőedzője is szóba került a Bayern Münchennél, mint Jürgen Klinsmann lehetséges utóda - nyilatkozta Frank Beckenbauer a Bayern München elnöke. A császár szerint a holland szakember kitűnő választás lenne, ráadásul jelenleg munkanélküli.</p>

Jürgen Klinsmann-t hétfőn menesztette a bajor egyesület, miután a Bayern folyamatos gyenge teljesítményével kivívta a szurkolók és végül a vezetők haragját is. Klinsmann helyét a szezon végéig Jupp Heynckes vette át, ő viszont csak néhány hétre vállalta a tűzoltó munkát, a nyáron mindenképpen új szakember érkezik a csapathoz.

Az egyik lehetséges jelölt Frank Rijkaard, aki 2006-ban Bajnokok Ligáját nyert a Barcelonával, tavaly nyáron azonban távozott a katalán csapattól és azóta nem is vállalt munkát. Beckenbauer a német Premiere tévécsatornának elmondta: Rijkaard kitűnő választás lenne, de korai még erről beszélni.

Beckenbauer cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy az egyébként németül folyékonyan beszélő Arsene Wenger menne edzőnek a Bayern-hez. Véleménye szerint Wenger semmiképp sem hagyná ott önként az Arsenalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!