Friss hírek

2009.04.24. 17:45

LABDARÚGÁS - Quaresma-Deco csere lehet a nyáron

<p>Az Internazionale azt tervezi, hogy a nyáron Ricardo Quaresmáért cserébe leigazolják a Chelsea portugál klasszisát, Decót - mondta az egyik legelismertebb olasz átigazolási szakértő, Ernesto Bronzetti.</p>

A kék-feketék a tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján igazolták le a Portótól Quaresmát 19 millió euróért, ám a 25 éves szélső nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így az Inter januárban kölcsön adta a Chelsea-nek. Bronzetti szerint Queresma a nyáron véglegesen a londoni alakulathoz szerződhet, a milanóiak pedig cserébe megkaphatják a Chelsea játékosát, Decót.

A szakember azt is biztosan tudni véli, hogy Zlatan Ibrahimovics nem megy sehova a nyáron. "Ibrahimovics az Interben marad, mert senki sem tud neki évi 12 millió eurós fizetést garantálni" - mondta Bronzetti az AGR.it nevű olasz hírportálnak.

"Európa más részein is lesznek mozgások: Franck Ribery elhagyja a Bayern Münchent vagy a Real Madrid, vagy pedig a Chelsea kedvéért, valamint elképzelhető, hogy Cesc Fabregas vagy Xabi Alonso eljön a Liverpooltól" - vélekedett Bronzetti.

Quaresma mindössze 13 meccsen lépett pályára az Interben, és csupán egyetlen gólt szerzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!