Friss hírek

2009.04.23. 11:59

LABDARÚGÁS - Pepét lesújtotta, amit tett

<p>A Real Madrid védőjét, Pepét - aki hosszú büntetésre számíthat, mert a Getafe elleni keddi bajnoki meccsen az ellenfél két játékosát is letaglózta - nagyon lesújtotta, amit tett, és kész elfogadni bármilyen büntetést, amit kiszabnak rá.</p>

"Teljesen le vagyok sújtva, és szomorú vagyok" - nyilatkozta a portugál válogatott védő a Marca című spanyol sportnapilap csütörtöki számában. "Csak annyit tehetek, hogy bocsánatot kérek a játékosoktól, a családjaiktól, a szurkolóktól és a csapattársaimtól" - tette hozzá Pepe.

A keddi találkozón három perccel a lefújás előtt 2-2-es döntetlenre álltak a csapatok, amikor Pepe a saját tizenhatosán belül fellökte a Getafe középpályását, Francisco Casquerót, majd a földön fekvő játékost többször megrugdosta. A Real védőjét azonnal kérdőre vonta egy másik Getafe játékos, Juan Albin, akit arcul csapott. A bíró kiállította az önkívületi állapotban lévő Pepét, de a megítélt büntetőt kihagyta a kiscsapat.

A kontrából pedig megszületett a királyi gárda győztes gólja, Gonzalo Higuain révén.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség pénteken tárgyalja Pepe ügyét, aki 4 és 12 meccs közötti eltiltásra számíthat, ami azt jelenti, hogy kihagyhatja a szezon hátralévő részét. A játékos azonban vállalja a büntetést.

"Elfogadok bármilyen büntetést, amit kiszabnak rám" - fogalmazott a védő.

A Real Madrid kiélezett csatát vív a Barcelonával a bajnoki cím elhódításáért. A fővárosiak jelenleg a második helyen állnak, hat ponttal lemaradva a Barcától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!