Friss hírek

2009.04.09. 13:53

LABDARÚGÁS: Kaká - "A Milan egy életen át"

<p>Bár az utóbbi időben több csapattal is hírbe hozták, az AC Milan klasszisa, Kaká most kiállt a nyilvánosság elé, és kijelentette: nem hagyja el az olasz alakulatot sőt, az is elképzelhető, hogy élete végéig a milánói csapatnál fog játszani.</p>

Januárban a Manchester City tett visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot a támadóért, ám ezt később visszautasították a piros-feketék. Ezután arról kezdett cikkezni a spanyol és az olasz sajtó is, hogy a brazil kiválóság már meg is állapodott a Real Madriddal, és a nyáron - 60 millió euró fejében - a spanyol élcsapathoz szerződik.

"Mostanában nagyon sokan beszéltek nagyon sok félét. Most én következem" - mondta Kaká a La Gazzetta dello Sport című olasz napilapnak. "Nem keresett meg engem a Real Madrid. De szerintem elég sokszor elmondtam már - konkrétan ötször -, hogy mindenképpen itt szeretnék maradni. Hogy egy életre a Milané vagyok? Igen" - jelentette ki a támadó középpályás.

"Ez már kezd egy kicsit kiborító lenni. Számomra, és a szurkolók számára is. Úgy érzem tartozom nekik, de szerintem többször bizonyítottam már a hűségemet. Elismerem, a Manchester City ajánlatán elgondolkodtam, de aztán úgy döntöttem, hogy maradok. Ismét megismétlem: nem egyeztem meg semmilyen más klubbal semmiben" - hangoztatta Kaká.

A Milannál nagy változások lesznek a nyáron, mert az idén is csalódást keltően teljesített a klub a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. A 26 éves kiválóság azonban bízik abban, hogy minden jóra fordul. "Nagyon éhesek vagyunk már a sikerre" - ismerte el a játékos. "Amikor a győzelemhez vagy szokva, nagyon nehéz átélni egy olyan időszakot, amikor egyetlen kupát sem emelhetsz a magasba" - osztotta meg keserűségét Kaká.

"Néhány játékosunk kezd megöregedni. Annyi a dolgunk, hogy kicsit felfrissítsük a játékosállományt, és levigyük az átlagéletkort" - vélekedett a brazil válogatott ásza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!