Friss hírek

2009.04.04. 17:33

LABDARÚGÁS: Hajnal nyerte a magyar rangadót

<p>Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund nyerte a német bajnokság magyar rangadóját a Dárdai Pállal felálló Hertha Berlin ellen, szombat délután. A vendég Dortmund némi meglepetésre 3-1-re győzött a fővárosi bajnokesélyes ellen. A Hertha tíz hazai győzelem után először kapott ki otthon.</p>

A mérkőzést a Dortmund kezdte jobban, Alexander Frei már a 25. percben megszerezte a vezetést Hajnal Tamás gólpasszából. A Hertha az 54. percben egyenlített, Raffael találatával. A folytatásban azután már csak a Dortmund dominált és még két gólt szereztek, így megérdemelten győztek. A hazaiaknál Dárdai Pál kezdő volt, a 67. percben azonban lecserélte edzője. Hajnal Tamás végigjátszotta a találkozót.

A forduló másik rangadóján a Wolfsburg kiütötte a címvédő Bayern Münchent, Felix Magath együttese 5-1-re győzött és ezzel átvette a vezetést a tabellán. A Hamburg - Hoffenheim mérkőzés 1-0-ás hazai győzelmet hozott, így a Hamburg előre lépett a 2. helyre. A Hertha a harmadik, a Bayern a 4., a Hoffenheim pedig az 5. helyen áll. A Dortmund jelenleg a 8.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!