Friss hírek

2009.04.07. 11:40

LABDARÚGÁS - Adriano nyomornegyedbe menekült

<p>Szerelemi bánatában egy Rio de Janeiro-i nyomornegyedben húzódott meg barátaival Adriano, a brazil válogatott és az olasz Internazionale csatárja. A játékos három napig vigasztalta magát, életjelet sem adott magáról, így olyan hírek is felröppentek, hogy elrabolták.</p>

Adriano egy favelában húzta meg magát barátaival az egyik riói nyomornegyedben. Egy ismerőse szerint ostobaság volt azt hinni, hogy elrabolták, hiszen a környéken született, sok barátja van arrafelé. Ő egy igazi példakép itt, a legutolsó gondolat lenne elrabolni őt - mondta a bennfentes.

Azt továbbra sem tudni, mikor szándékozik visszatérni olasz csapatához a brazil válogatott vb-selejtezője után önkéntes száműzetésbe vonult játékos. Tanácsadója, Gilmar Rinaldi szerint magánéleti gondjai vannak és még szüksége van egy kis időre, hogy egyenesbe jöjjön.

Közben edzője, Jose Mourinho elfogadhatatlannak nevezte Adriano viselkedését, igaz, némi megértést is mutatott, amikor azt mondta, szomorú a játékos miatt, de nem dühös rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!