Friss hírek

2009.04.22. 18:38

LABDARÚGÁS - Adriano egyelőre nem kell senkinek

<p>Adriano iránt egyelőre egy klub sem érdeklődik. Ezt Gilmar Rinaldi a brazil játékos ügynöke mondta egy brazil internetes portálnak. Szerdán több helyen is megjelent, hogy az Internazionale felbontja szerződését a brazil csatárral, ám az ügynök szerint még nem született meg a végső döntés.</p>

"Jelenleg megoldást keresünk. A szerződés felbontása még nem történt meg" - jelentette ki az UOL Esporte brazil internetes sportportálnak Rinaldi. "A nap végére, vagy csütörtökön azonban már lehetnek fejlemények" - tette hozzá a szakember, utalva arra, hogy közel lehetnek a megállapodáshoz az Inter vezetőivel.

"Csak most tértem vissza Brazíliába Olaszországból. Az Inter elmondta nekem az álláspontját, amit most megvitatok Adrianóval" - magyarázta az ügynök.

Rinaldi elmondása szerint Adriano iránt jelenleg egy klub sem érdeklődik. "Úgy döntött, hogy egy ideig nem lép pályára. Adriano ezen elhatározása azóta sem változott, és egy csapat sem kereste meg azóta" - fogalmazott a szakember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!