Friss hírek

2009.04.10. 18:57

KOSÁRLABDA - Rátgéber László lett az év edzője

<p>A Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatával Euroligát nyerő Rátgéber Lászlót választotta meg az eurobasket.com nevű tekintélyes internetes szaklap az év edzőjének. A honlap szezonzáró összegzésében az egyéni kategóriákban egy kivételével minden címet orosz együttes játékosainak, illetve edzőjének adott.</p>

A szakember nagy megtiszteltetésnek érzi az elismerést.
"Ez egy ember és egy karrier csúcsa. Úgy gondolom, hogy Magyarország is büszke lehet erre az elismerésre" - mondta a Független Hírügynökségnek Rátgéber László.

A tréner azt szeretné, ha azok a játékosok, segítőtársak, szurkolók és ellenfelek is magukénak éreznék ezt a díjat, akik hozzásegítették őt ehhez az elismeréshez.

A szakember jövőre is el szeretné hódítani az Euroliga trófeáját. "A célkitűzéseink mindig a legnagyobbak: megint megnyerni az Euroligát, mindenkit megverni, keményen dolgozni" - mondta Rátgéber László.

A szakvezető azt is elárulta, hogy lesznek változások a Szpartak Moszkvánál, de véleménye szerint nincs szükség komolyabb erősítésekre, csak egy kis vérfrissítés jöhet szóba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!