Friss hírek

2009.04.10. 09:34

JÉGKORONG - A Rangers is bejutott a rájátszásba

<p>A Keleti főcsoportban a New York Rangers is bejutott az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság rájátszásába, miután a legutóbbi játéknapon, csütörtökön 2-1-re nyert hazai pályán a Philadelphia ellen. Nyugaton a címvédő Detroit szétlövés után kapott ki a playoff helyre hajtó vendég Nashville-től.</p>

A 16 rájátszást érő helyből 14 már elkelt. Keleten már kialakult a mezőny, miután a Rangersen kívül a Montreal is bejutott a legjobb nyolc közé. A Canadiens ugyanis kicsikarta az egy pontot érő hosszabbítást Bostonban és bár ott kikapott, éppen becsúszott a 8. helyre a Carolinát idegenben legázoló Buffalo előtt. A Buffalo egymás után második idényében maradt le hajszállal a rájátszásról.

Nyugaton a még kiadó két helyért a négy csapat küzd: a Minnesota, a Nashville, a St. Louis és az Anaheim. A következő fordulóban pénteken Minnesota - Nashville rangadót játszanak, az Anaheim Dallasba látogat, a St.Louis a Colombus vendége lesz.

eredmények, csütörtök:
Carolina - Buffalo 1:5
N. Y. Rangers - Philadelphia 2:1
Atlanta - Florida 2:3
Boston - Montreal 5:4 hosszabbítás után
Ottawa - New Jersey 2:3 szétlövés után
Detroit - Nashville 3:4 szétlövés után
Pittsburgh - N. Y. Islanders 6:1
Tampa Bay - Washington 2:4
Colorado - Dallas 2:3 szétlövés után
Vancouver - Los Angeles 1:0
San Jose - Phoenix 1:4

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!