Friss hírek

2009.04.24. 16:55

Fidesz: Kinevezték az alpári kormányszóvivőt

<p>Szollár Domokos kinevezése a kormányszóvivői posztra a Fidesz szerint bizonyíték arra, hogy a "minden eddiginél brutálisabb" megszorító csomagot kidolgozó MSZP és a miniszterelnök nemcsak durván megsarcolja, de mélységesen le is nézi az embereket - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken.</p>

A legnagyobb ellenzéki párt szerint Szollár stílusa minősíthetetlen, amely abból is kitűnik, ahogy legutóbb a Budapest Airport munkavállalóinak fellépéséről nyilatkozott. "Örülni kéne, hogy lyuk van a fenekükön" - mondta Szollár Domokos, majd azt is hozzátette, hogy "le van petézve" a munkahelyüket, megélhetésüket féltő dolgozók követelésein. A kormány tehát sikeresen kiválasztotta azt az embert kormányszóvivőnek, aki a leginkább megjeleníti a magyar családokat, a vállalkozásokat semmibe vevő szocialista mentalitást - jegyezte meg Cser-Palkovics András.

Bajnai Gordon miniszterelnök május 15-i hatállyal nevezte ki Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét a válságkezelő kormány új szóvivőjének. Szollár Domokos 2004 májusa óta dolgozott a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airportnál, először mint kommunikációs munkatárs, 2006-tól pedig a társaság kommunikációs vezetői és szóvivői teendőit látta el. Ezt megelőzően, 2001 áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!