Friss hírek

2009.04.22. 15:05

Fidesz: az MSZP-csomag munkahely-ellenes

<p>A Bajnai-kormány válságkezelő csomagja újabb 200 ezer munkahely megszűnésével fenyeget - mondta szerdán a Fidesz szóvivője. Szijjártó Péter szerint akár 12-13 százalékos is lehet a munkanélküliség, amely azonban végzetes lehet. A Fidesz kormányra kerülése esetén kiemelt figyelmet fordítana az építőipar és a lakástámogatási rendszer elősegítésére.</p>

Az MSZP-kormány ismét a legszerényebb körülmények között élőktől vesz el - mondta szerdán Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivője szerint igazságtalan lenne az ingatlanadó bevezetése, a legszegényebbeket sújtó adóintézkedések pedig hazai vállalkozások sorát hozhatják nehéz helyzetbe. Szijjártó Péter szerint ugyanis a hazai termékekből a legszegényebb körülmények között élők vásárolnak, és ez újabb elbocsátásokhoz vezethet. Az új kormány, miközben adócsökkentésről beszél valójában emeli az adókat, ami azonban megfojtja a gazdaságot, csökkenti a fogyasztást, ám nem segíti a gazdasági növekedés beindítását - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!