Friss hírek

2009.04.30. 11:01

Évekig a hűtőjében tartotta fiának holttestét

<p>Őrizetbe vettek Japánban egy nőt, aki a rendőrség szerint két éven át a hűtőjében tartotta a 4 éves korában elhunyt fiának holttestét - jelentették be csütörtökön a japán hatóságok. Közleményük szerint az asszony személyesen jelentkezett a rendőrségnél, akik őrizetbe vették a férjet is. Az asszony állítása szerint fiát a mostohaapa ölte meg - megkínozta, megerőszakolta, majd összekötözve egy dobozva csomagolta a gyereket.</p>

A 33 éves japán nő, Miyuki Otsuka szerdán jelentkezett Hyogo prefektus rendőrségénél. Lakásának átkutatása közben a hatóságok egy nejlonzacskóban egy oszlásnak indult holttestet találtak a hűtőszekrényben. A házkutatás közben őrizetbe vették a nő férjét is.

A rendőrség szerint a halott az asszony fia lehet, aki négy évesen, 2007-ben halt meg. Az áldozat azonosságának meghatározására DNS vizsgálatot kezdtek. Az asszony szerint 34 éves férje, Ryu Otsuka ölte meg a gyereket. A nő állítása szerint a férfi megverte, megerőszakolta, végül pedig gúzsba kötötte, és dobozba hajította a 4 éves fiút.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!