Friss hírek

2009.04.05. 21:45

Előállították a 2-es villamost megrugdosó férfit

<p>Előállították vasárnap este a Kossuth tér közelében azt a férfit, aki este háromnegyed kilenc körül megrugdosta a 2-es villamost a Kossuth téren. A férfi annak a csoportnak volt a tagja, amely megállította a villamosokat a Parlament előtt, miután az ott zajló tüntetés miatt a rendőröknek már nem kellett lezárniuk a forgalmat.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a Magyar Gárda és a tüntetők egy kisebb csoportja között kialakult feszült helyzet után egy csoport megállította a Kossuth téren a villamosokat. A szerelvényeket csak társaik csillapító szavaira és rendőri felszólításra engedték tovább. A villamost meg is rugdosták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint este 9 óra után elfogták és előállították azt a férfit, aki az egyik villamost rugdosta és megütött egy idős embert is.

A Parlament előtti térről egyébként este negyed tízre a demonstrálók nagy része már elment, csak néhány kisebb csoport maradt ott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!