Friss hírek

2009.04.20. 12:34

63 emelet lépcsőzés fel és le jótékonyságból

<p>1377-en vettek részt a hétvégén a Los Angelesi lépcsőző versenyen a 262 méter magas Aon Center-ben, hogy felfelé és lefelé gyalogolva a lépcsőházakban pénzt gyűjtsenek az amerikai Tüdőszövetségnek.</p>

A "Climb California" nevű pénzgyűjtősorozat része volt a verseny, amelyben 63 szintet kellett felfelé, majd a könnyebbség kedvéért lefelé is megtenniük a résztvevőknek Los Angeles egyik legmagasabb épületében. A lépcsőzők közül sokan panaszkodtak fájdalomra már negyedúton az 1973-ben épült felhőkarcolóban. Arról nincs hír, hogy hányan értek fel a csúcsra, és közülük hányan jutottak vissza a földszintre, vagyis teljesítették a kiírást. Viszont állítólag sikerült sok pénz összegyűjteni a Tüdőszövetség programjaira, amelyek között szerepel az asztma -és rákkutatás támogatása, a küzdelem a dohányzásmentes életért, valamint a harc a globális felmelegés ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!