Friss hírek

2009.02.27. 05:06

Holnapig lehet pályázni az Év Campus Honlapjára

<p>Szombatig nevezhetnek az egyetemi- és főiskolai portálok, illetve oktatási honlapok az Év Campus Honlapja pályázatra, amelyet idén első ízben hirdetett a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE). A nyertes a szervezők ígérete szerint számos média megjelenésre számíthat a jövőben; az ünnepélyes díjátadó március 12-én, a MESE Felsőoktatási Média Konferenciáján lesz a gödöllői a Szent István Egyetemen.</p>

A pályázat célja, hogy bemutassa a kampuszok online kommunikációs tevékenységét, illetve lehetőséget teremtsen azok népszerűsítésére. A felsőoktatás területén dolgozó marketing szakemberek szerint ugyanis az egyetem/főiskola arculatának, illetve a tájékoztatásnak egyik legfontosabb eleme az intézmény weboldala. A portál tartalma, átláthatósága és dizájnja kiemelt szerepet játszik a kommunikációban - áll a szervezők közleményében.

A pályaműveket 3 kategóriában lehet nevezni: egyetemi vagy főiskolai portál, hallgatói portál, valamint oktatás- és ifjúságtematikus oldal. A zsűri a honlap felépítettsége, a betöltés gyorsasága, az információ mennyisége és minősége, a navigáció könnyedsége, az interaktivitás, illetve a szolgáltatások fejlettsége alapján választja ki a győztest.

A pályázati adatlap és bővebb információ a www.meseonline.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!