Friss hírek

2009.02.28. 20:09

HANGOS SPORTHÍREK ESTE

<p>- A Veszprém idegenben is nyert a Leon ellen<br />- Dárdai Pál góljával nyert a Hertha</p>

Az MKB Veszprém idegenben 32-30-ra győzött a spanyol Ademar Leon ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, és ezzel bebiztosította helyét a legjobb nyolc között. Mocsai Lajos tanítványai az első félidőben magabiztos előnyre tettek szert, ám a második félidőben fel tudott zárkózni a spanyol gárda, de végül a magyar együttes örülhetett. Az első játékrészben magabiztos, eredményes támadójátékot mutatott be a veszprémi alakulat, de Dejan Peric bravúros védései is sokat segítettek. A szünetre 17-12-es előnnyel vonulhatott le a magyar csapat. A második félidő elején is inkább a Veszprém akarata érvényesült, ám később magára talált a León is, és másfél perccel a lefújás előtt egyenlített. A veszprémiek ezután sem estek kétségbe, két gyors góllal végleg eldöntötték a mérkőzés sorsát, és biztosították helyüket a negyeddöntőben.

Dárdai Pál győztes gólt lőtt a Hertha BSC színeiben a Borussia Mönchengladbach ellen a német bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. A 2-1-es győzelemnek köszönhetően a berliniek ismét átvették a vezetést a tabellán, igaz, ehhez az is kellett, hogy a Hajnal Tamással felálló Borussia Dortmund 0-0-s döntetlent játsszon a Hoffenheim gárdájával.

A világranglista harmadik helyezettje, a szerb Novak Djokovics nyerte meg a 2 millió 233 ezer dollár összdíjazású dubai férfi tenisztornát, miután a döntőben két játszmában legyőzte a spanyol David Ferrert. A szerb kiválóságot nagy csatára késztette az első szettben a negyedik helyen kiemelt spanyol, így nem csoda, hogy Djokovics csak 7:5-re tudta hozni az első felvonást. A második játszmát már könnyebben vette a Nole becenévre hallgató teniszező, és végül 7:5, 6:3 arányban győzött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!