Friss hírek

2009.02.26. 19:06

HANGOS SPORTHÍREK ESTE

<p>-Edzőtáborba indul a kajak-kenu válogatott<br />-Norvégia és Svédország közösen pályázik a 2016-os EB-re</p>

Háromhetes edzőtáborba utazik vasárnap a magyar kajak-kenu válogatott. A csapat a spanyolországi Sevillában fog felkészülni az idei évre, ahol ideális körülmények várják a bajnokokat - mondta Storcz Botond, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A tábor célja, hogy már március elején lehessen a sportolókkal minőségi munkát végezni. A kapitány szerint ez az edzőtábor még nem a versengésről szól, inkább a válogatott egységét szeretnék növelni a közös felkészüléssel.

A 2012-es londoni olimpián minden súlycsoportban az első tízben végezhetnek a magyar súlyemelők, ha megvalósul az az ösztönző program, amelyet most dolgoz ki a Magyar Súlyemelő Szövetség - mondta a Független Hírügynökségnek Aján Tamás elnök. A Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget (IWF) is vezető szakember elismerte, hogy a súlyemelés doppingérzékeny sportág, de véleménye szerint nem fertőzöttebb, mint a többi versenyszám.

Közösen pályázik Norvégia és Svédország a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra jelentette be csütörtökön a két ország labdarúgó szövetsége. Skandináv országban eddig csak egyszer volt kontinensbajnokság, 1992-ben, Svédországban, igaz akkor még csak nyolc csapat részvételével. A 2016-os tornára már 24 csapat kvalifikálhatja magát.

Tizenegy embert tartóztatott le a rendőrség Spanyolországban, akiket drogkereskedelemmel gyanúsítanak. A spanyol rendőrség csütörtök délután jelentette be, hogy elfogtak egy szerb születésű, francia állampolgárságú játékosügynököt, illetve tíz másik személyt is, köztük volt focistákat. A banda több mint 600 kilogramm kokaint csempészett be az országba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!