Friss hírek

2009.02.27. 14:24

HANGOS SPORTHÍREK DÉLUTÁN

<p>- A Sunderland szerződést hosszabbított Fülöppel<br />- Husztiék az Udinesével találkoznak a nyolcaddöntőben</p>


Fülöp Márton 2012 nyaráig biztosan a Sunderland-nél marad. Az angol élvonalban szereplő csapat két évvel meghosszabbította a csapat magyar légiósának szerződését - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a játékos édesapja, egyben menedzsere, Fülöp Ferenc. Mint mondta: három hete kezdték meg a tárgyalásokat az együttessel, és most pénteken sikerült pontot tenni az ügy végére. A magyar kapus nagyon örül a szerződéshosszabbításnak, és abban reménykedik, hogy a továbbiakban is ő lesz a gárda elsőszámú hálóőre.

A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit Szentpétervár az Udinese együttesével fog találkozni az UEFA-Kupa nyolcaddöntőjében. Az AC Milant hatalmas meglepetésre kiejtő Werder Bremen a francia Saint-Etienne gárdájával mérheti össze az erejét, a Manchester City pedig a dán Aalborggal fog megmérkőzni a továbbjutásért. Izgalmas párharcnak ígérkezik még az Olympique Marseille - Ajax összecsapás és a Hamburg - Galatasaray párosítás is.

Bekötötték Tom Brady fejét. Az észak-amerikai profi futball-ligában szereplő New England Patriots irányítója csütörtökön feleségül vette topmodell barátnőjét, Gisele Bündchent. A santa monicai szertartás - amely alkonyatkor kezdődött - nagyon kicsi és meghitt volt, csak a szűk család és a legközelebbi barátok voltak jelen. Gisele, a brazil születésű, 28 éves szépség 2006 óta Tom Brady barátnője. A sportoló a tavalyi szezon nagy részét kihagyta, mert a Kansas City Chiefs elleni nyitómeccsen súlyos térdsérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!