Friss hírek

2009.02.28. 17:57

HANGOS SPORTHÍREK DÉLUTÁN

<p>- Dzsudzsák Balázs reméli, hogy jövő hét végén már játszhat<br />- Totti ott lehet az Inter ellen</p>

A PSV Eindhoven magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs reméli, hogy a szombati, Heerenveen elleni, 3-2-re elveszített bajnokin összeszedett bokasérülése ellenére játszhat a következő fordulóban. "A hét elején biztosan nem tudok majd edzeni, a meccs után kaptam egy kötést a bokámra, amit a délután folyamán kell levennem" - válaszolta a Független Hírügynökség kérdésére Dzsudzsák Balázs. A középpályás gyógyszereket kapott, és elmondása szerint a hét elején speciális kezelés is vár rá. Biztos benne, hogy ez segít abban, hogy jövő hétvégén pályára tudjon lépni. "Most még azonban csúnya a bokám, egy teniszlabda nagyságú dagadás van rajta, de nem gondolok arra, hogy súlyos lenne a sérülésem" - magyarázta a játékos. A klasszis elmondta: a szalagszakadást szinte teljesen ki lehet zárni, mert az orvosokkal nem beszéltek ilyenről, és a járásával sincsenek gondok.

Megkönnyebbülhetnek az AS Roma szurkolói, mert a legfrissebb hírek szerint nem súlyos Francesco Totti térdsérülése, és ott lehet az Internazionale elleni vasárnapi bajnoki rangadón. A csatár egy pénteki edzésen sérült meg, és félő volt, hogy több hétre kidől. Totti péntek este alapos kivizsgáláson esett át, és az orvosok szerint nincs komoly baja a "farkasok" kiválóságának. A Sky Sport Italia értesülései szerint a támadó szombat reggel már ismét a csapattal volt, és teljes értékű edzésmunkát végzett. A trénig során nem panaszkodott térdfájdalmakra, így több mint valószínű, hogy vasárnap is ott lehet az Inter elleni bajnokin.

Az észak-amerikai profi amerikai futball-ligában szereplő Washington Redskins gárdája rekordösszegű, többéves szerződést kötött a Tennessee Titans védőjével, Albert Haynesworth-szel. A játékos ügynöke az amerikai médiának elárulta, hogy hétéves szerződést kötöttek ügyfelével, 100 millió dollár értékben. Az NFL-ben még sohasem fizettek ennyit egy védőjátékosnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!