Friss hírek

2008.07.23. 15:57

LABDARÚGÁS: Cannavaro túl az első edzésén

<p>Újra edzésbe állt Fabio Cannavaro, a Real Madrid olasz védője, miután több mint egy hónapig volt harcképtelen bokasérülése miatt - olvasható a spanyol klub hivatalos honlapján. A 2006-os év aranylabdása sérülése miatt kihagyta az idei Európa-bajnokságot is, hiányát erősen megérezte a sokszor bizonytalan olasz védelem a kontinensbajnokságon.</p>

A közlemény szerint az olasz játékos néhány könnyített gyakorlatot végzett a pályán, a felépülését ellenőrző edző, Carlos Lalin társaságában. Cannavaro óriási előrelépést tett felépülésében, köszönhetően a speciális programnak.

A szeptemberben 35. életévét is betöltő hátvéd jelenleg a Real ausztriai edzőtáborában tartózkodik. Cannavaro június 2-án sérült meg, miután egy gyakorláson összeütközött válogatott csapattársával, Giorgio Chiellini-vel. Sérülése miatt kihagyta az Európa-bajnokságot, amelyet végül az olaszokat is búcsúztató Spanyolország nyert meg. A játékosnak 2009-ig élő szerződése van a klubbal, azután - ügynöke szerint - visszatér hazájába, egykori nevelőegyesületébe, a Napoliba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!