Friss hírek

2008.07.26. 15:39

Kihallgatják az Olaszországban szúrkáló magyart

<p>Jelenleg is tart a kihallgatása annak a magyar férfinek, aki pénteken késsel támadt rá saját fiára és feleségére az olaszországi Milanó közelében. A magyar külügyi szóvivő a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a férfi egyelőre nem kért konzuli védelmet.</p>

Továbbra sem tudni, hogyan fajult el az a családi vita, amely végül drámába torkollt Olaszországban. A Milanó mellett élő magyar házaspárnál látogatóban járt fiúk, amikor eddig nem ismert körülmények között az apa egy késsel halálra sebezte 20 éves fiát. A támadó ezután a gyermeke segítségére siető anyát is súlyosan megsebesítette.

Az asszonyt jelenleg intenzív osztályon ápolják, állapotát stabilizálták, de még nincsen kihallgatható állapotban, mondta el a Magyar Külügyminisztérium szóvivője a Független Hírügynökségnek.

Úgy tudni, hogy a férfit szombaton hallgatják ki a rendőrök. Szelestey Lajos szóvivő elmondta, hogy a családtagjait megszurkáló magyar állampolgár egyelőre nem kapott konzuli védelmet, de a magyar külképviselet szerzett neki tolmácsot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!