Friss hírek

2008.07.21. 17:30

Börtönben marad Amy Winehouse férje

<p>Több mint két év börtönre ítélték Amy Winehouse férjét hétfőn Londonban. Blake Fielder-Civilt bűnösnek találták, mert megtámadott egy kocsmatulajdonost és megpróbálta félrevezetni az igazságszolgáltatást.</p>

A Grammy-díjas énekesnő, aki mostanában egészségügyi problémákkal küzd, nem volt jelen a hétfői tárgyaláson, amelyen férje pontosan 27 hónapot kapott. Fielder-Civil ugyanakkor kilenc hónapja vizsgálati fogságban van. Jó magaviselet mellett akár már négy és fél hónap múlva kiengedhetik.

Fielder-Civil beismerte, hogy 2006 júniusában megtámadott egy kocsmatulajdonost London trendi Hoxton negyedében, később pedig megpróbálta rávenni a férfit, hogy ne valljon ellene. A bíró ítéletében megállapította, hogy alkoholos és kokainos befolyásoltság alatt állt Fielder Civil és cimborája, mikor rátámadtak a Macbeth Pub tulajára, James Kingre. Az áldozatnak eltört az arccsontja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!