Friss hírek

2007.11.30. 20:56

Túszejtés Hillary Clinton irodájában, a korábbi first lady nincs az államban

<p>Túszokat ejtett egy férfi pénteken Hillary Clinton demokrata elnökjelölt egyik kampányirodájában New Hampshire államban. Az egykori first lady nincs a fogva tartottak között. A túszejtő robbanószerkezetet erősített a testére, és legalább két embert tart az épületben. Pontos számokat a rendőrség továbbra sem tudott mondani.</p>

A túszejtő helyi idő szerint délután 1-kor ment be az irodába Rochester városában. Szemtanúk szerint a túszejtő egy negyvenes éveiben járó, őszülő férfi. A túszejtő először elengedett néhány embert, de még mindig vannak az épületben - mondta Michael Hambrook állami rendőrfőnök. Hillary Clinton jelenleg nincs New Hampshire államban. Kiürítették a másik legesélyesebb demokrata elnökjelölt, Barack Obama közeli kampányirodáját is.

Szemtanúk korábban elmondták, hogy a tetőkön mesterlövészek vannak és a rendőrség tárgyal valakivel, aki az épületben van. A környező irodákból kimenekítették az embereket, és több közeli iskolát is bezártak. Az utcát lezárták és a helyszínre bombaszakértő csoport is érkezett. Az épület mögött pedig tűzoltóautók várnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!