Friss hírek

2007.11.07. 10:29

Rabolni indult, késsel a mellkasában menekült

<p>Súlyosan megsérült egy rabló kedden este, egy számára balul sikerült támadás után Gödöllőn. A férfi egy családi házat akart kirabolni. Megverte a tulajdonost, összeszedte az értékeket és egy késsel fenyegetőzve még több pénzt akart az idős tulajdonostól. Verekedni kezdtek és a kés a támadó mellkasába fúródott.</p>

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a támadó kedden este hét órakor ment be a gödöllői házba. Megverte az 59 éves tulajdonost és összeszedte az értékeket a házból. Több pénzt akart, ezért egy késsel megfenyegette a tulajdonost. A ház gazdája azonban ekkor már nem hagyta magát és védekezett. Verekedni kezdtek és közben a kés a támadó mellkasába fúródott. A férfi a zsákmányt hátrahagyva elmenekült. a rendőrök nem sokkal később a vérnyomok alapján találták meg.

A 34 éves támadóhoz ekkor a sérülése miatt ismerősei már mentőt hívtak. Kerek Zita, a Gödöllői Rendőrkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a támadó olyan súlyosan megsérült, hogy egyelőre ki sem lehetett hallgatni. A történtekről egyelőre csak annyit tudni, amennyit a ház gazdája közölt. A kés egyébként nem került elő, azt valószínűleg a sérült támadó valahol eldobta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!