Friss hírek

2007.11.02. 09:38

Nyugodtan telt a Mindenszentek - a bűnözők elkerülték a temetőket

<p>Nyugodtan telt a rendőrség számára a Mindenszentek, a bűnözők elkerülték a fővárosi temetőket csütörtökön. A nagyobb temetőknél csak a rendkívül megnövekedett forgalom okozott fennakadásokat. A temetőknél pénteken és a hétvége többi napján is a szokottnál nagyobb forgalomra lehet számítani.</p>

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy csütörtökön, Mindenszentek napján nem volt szükség komolyabb rendőri intézkedésre a temetők környékén. Egy asszony jelentkezett a rendőröknél, aki egy sírkövön felejtette a táskáját és mire visszament érte azt valaki elvitte. A tömegben általában megjelenő zsebtolvajok ezúttal elkerülték a kegyeleti helyeket. A forgalom nagy volt, erre valószínűleg a hétvége többi napján is számítani lehet.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, az ünnepi hosszú hétvégére a rendőrség már a hét elején készült. A temetők és a pályaudvarok környékén a várható zsúfoltság miatt ugyanis ilyenkor a szokottnál jobban kell figyelni az értékekre. A tömegben megjelenhetnek a zsebtolvajok, a temetők környékén parkoló kocsik között az autófeltörők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!