Friss hírek

2007.11.19. 17:35

LABDARÚGÁS: Zárt kapuk mögött játsszák le az Atalanta-Milan találkozót

<p>Zárt kapuk mögött játsszák le a november 11-én félbeszakadt Atalanta-Milan olasz bajnoki találkozót. A játékvezető a hetedik percben fújta le a mérkőzést, miután a hazai szurkolók betörték a nézőteret a pályától elválasztó plexifalat és nekirontottak a rendőröknek. A szurkolókat az dühítette fel, hogy aznap reggel egy rendőr lelőtte a Lazio egy drukkerét egy Arezzo mellett autópálya-pihenőben.</p>

Az újrajátszás időpontjáról egyelőre még nincs döntés. A verekedést a hazai szurkolótábor hírhedt, északi lelátókon helyet foglaló csoportja robbantotta ki, ezért a stadionnak ezt a részét egészen március 31-ig lezárják.

A Lazio szurkolóját, Gabriele Sandrit november 11-én reggel egy rendőr lőtte agyon Arezzo mellett, miután a torinói Juventus és a fővárosi Lazio szurkolói összeverekedtek egy autópálya pihenőnél. A szurkolók ezután országosan fordultak a rendfenntartók ellen. Több rivális tábor is együtt randalírozott a nagyvárosokban. A legsúlyosabb incidensek Rómában történtek. Az összecsapásokban csaknem negyven rendőr sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!