Friss hírek

2007.11.14. 21:11

LABDARÚGÁS: Fehérvár - Diósgyőr döntő lesz a Ligakupában

<p>A Fehérvár és a Diósgyőr csapata játssza majd a magyar Ligakupa döntőjét, miután mindkét csapat továbbjutott a szerda esti elődöntőkből. A Diósgyőr a Debrecent, a Fehérvár pedig a Zalaegerszeget búcsúztatta a legjobb négy közül. A Ligakupa győztesét két mérkőzésen döntik el, az első találkozót november 18-án rendezik.</p>

Megtartotta első mérkőzésén szerzett előnyét a Diósgyőr. A Debrecen ugyan nyert a miskolci csapat otthonában, ráadásul két góllal is vezettek, a vége 3-2-lett a hajdúsági csapat javára. A DVSC egy gólos győzelme így nem volt elég a továbbjutáshoz, miután két hete 4-1-re kaptak ki hazai pályán a Diósgyőrtől. A DVTK 6-4-es összesítéssel jutott tovább.

A másik visszavágón a Fehérvár 2-1-es hátrányból indult, amit sikerült is ledolgozniuk, a rendes játékidő ugyanis szintén 2-1-el ért véget. Marijan Vlak együttese ráadásul a 92. percben szerzett góljával harcolta ki a hosszabbítás lehetőségét. A ráadásban Sitku megszerezte második gólját a mérkőzésen, ezzel 3-1-re nyerve a találkozót a Fehérvárnak.

Ligakupa elődöntő, visszavágók:
Diósgyőr - Debrecen 2-3
Továbbjutott a Diósgyőr 6-4-el.

Fehérvár - Zalaegerszeg 3-1 (hosszabbításban)
Továbbjutott a Fehérvár 4-3-al.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!