Friss hírek

2007.11.06. 05:33

Keddtől útfelújítás a XX. és a XVII. kerületben

<p>Kedden kezdik a főváros XX. kerületében a Mártírok útja és a XVII. kerületi Sáránd utca felújítását. Mindkét helyszínen fenntartják a forgalmat, de szakaszos sávlezárásokra kell számítaniuk az autósoknak. Ezen kívül parkolási tilalom és sebességkorlátozás is lesz a munkaterületen.</p>

November 6-án, kedden kezdődik a Mártírok útja felújítása a Kossuth Lajos utca és a Kulcsár utca között a XX. kerületben. A munkálatokat a szegélyek újjáépítésével kezdik. Ezt követően a régi burkolatot lemarják, a szerelvényeket szintbe helyezik, végül aszfaltoznak. Emellett a szakaszra eső 8 buszmegállót is újjáépítik erősített szerkezettel. A felújítás alatt a forgalmat fenntartják, de sávszűkületre és szakaszos sávlezárásra kell számítani. A munkaterületen parkolási tilalom és 30 kilométer per órás sebességkorlátozás lép életbe.

Szintén kedden kezdik el a XVII. kerületi Sáránd utca felújítását, a Pesti út és a Rákoskert sugárút között. A munkálatok során átépítik a szegélyeket, felmarják a régi útburkolatot, végül aszfaltoznak. Emellett a szakaszra eső négy buszmegállót is újjáépítik. Ezen a helyszínen is fenntartják a forgalmat a felújítás alatt, de sávszűkületre és szakaszos sávlezárásra kell számítani. A parkolási tilalom és a sebességkorlátozás itt is életbe lép.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!