Friss hírek

2007.11.16. 16:03

Karácsonyi programok az Állatkertben

<p>Különleges karácsonyi programokkal várja a látogatókat péntektől a Fővárosi Állat- és Növénykert. December 24-ig minden nap állatkerti mikulás osztogat ajándékot a gyerekeknek, de lesz játszóház, pónilovaglás és bábelőadások is. Hétvégenként színpadi előadásokkal szórakoztatják a közönséget, fellép Eszményi Viktória, Heilig Gábor, Levente Péter és Gryllus Vilmos is.</p>

A programot azért indították útnak, hogy a karácsonyi ünnepet megelőző hetek ne egyszerűen csak a vásárlásról szóljanak, hanem családbarát élményekkel is gazdagodjanak a gyerekek - mondta Hanga Zoltán, az Állatkert sajtóreferense.

Ebben a hat hetes időszakban négy órával tovább, este nyolcig tart nyitva az intézmény. Sötétedés után ünnepi díszkivilágítást kap, hogy a "télálló" látvivalók, mint például a Pálmaház, a Krokodilház és az Akvárium könnyen megközelíthető legyen - mondta Hanga Zoltán. Karácsonyig emellett délután három óra után kedvezményes áron, 1700 helyett 1200 forintért válthatnak jegyet a felnőttek, és 1200 helyett 700 forintért engedik be a diákokat, nyugdíjasokat és a kismamákat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!