Friss hírek

2007.11.03. 20:18

GYORSASÁGI MOTOR: Kéztörése miatt kétséges Rossi indulása

<p>A hétszeres világbajnok Valentino Rossi három helyen is eltörte a kezét egy bukás közben a Spanyol Nagydíj szombati edzésen, és elképzelhető, hogy nem tud részt venni a vasárnapi futamon. Arról, hogy indulhat-e a valenciai versenyen, vasárnap reggel döntenek.</p>

Rossi az edzés vége előtt tíz perccel bukott az első kanyar utáni gyorsítás közben. A versenyző elmondta, hogy próbált korrigálni, de akkor már késő volt. Rossit rögtön a bukás után tudta, hogy eltört a keze, és ezt megerősítette a valenciai pálya ideiglenes klinikáján elvégzett röntgen is. Csapata közleményben tudatta: vasárnap reggel döntenek arról, hogy a versenyző indul-e a vasárnapi futamon. Rossi egyébként 11 éves karrierje alatt még egyetlen versenyt sem hagyott ki.

A hétszeres világbajnoknak egy pontra van szüksége, hogy bebiztosítsa második helyét az összetett versenyben. Ha elindulhat, akkor a 17. helyről vághat neki a versenynek, és csak két helyet kell hoznia, hogy meglegyen az egy pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!