Friss hírek

2007.11.06. 12:57

FIDESZ: Az MSZP legfelsőbb vezetése is tudott a kőbányai szocialisták kétes ügyeiről

<p>A Fidesz szerint az MSZP vezető politikusai, így maga Gyurcsány Ferenc is tudott a kőbányai szocialisták korrupciós pártszervezéséről. Révész Máriusz országgyűlési képviselő szerint ezt bizonyítják azok a levelek és e-mailek, amelyeket a helyi szocialisták írtak Gyurcsány Ferencnek és Hiller Istvánnak 2004-ben és 2005-ben, és amelyekben a helyzet megoldását kérték.</p>

Az ellenzéki politikus szerint Kaszab Csaba szocialista frakcióvezető lemondásával nem ért véget a kőbányai ügy, szerinte ugyanis ez csak a jéghegy csúcsa, továbbra is maradnak a fiktív párttagok, és az ő szavazataikkal megválasztott kőbányai tisztségviselők. Révész Máriusz a problémás kőbányai ügyek között említette például azt, hogy az MSZP helyi szervezetének taglétszámát úgy duzzasztották fel 1500 főre, hogy a pályázatokon nyertes helyi cégeknek be kellett léptetni tagjaikat az alapszervezetekbe.

Révész Máriusz a keddi sajtótájékoztatón bemutatta a leveleket is, amelyeket állítása szerint szocialista képviselők juttattak el a Fideszhez. Az ellenzéki politikus szerint ezek bizonyítják azt, hogy az MSZP vezetése tudott a kőbányai kétes ügyekről, amelyekre állítása szerint Gyurcsány Ferenc úgy reagált, hogy ilyen esetben hiba lenne a miniszterelnöknek beavatkozni az ügybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!