Friss hírek

2007.11.08. 10:13

Életét kockáztatva mentett embereket a tűzből a Tiszadobi Rendőrörs parancsnoka

<p>Egy égő házból mentett ki embereket a Tiszadobi Rendőrőrs parancsnoka szerdán este Tiszalökön. A házban gázpalackok is voltak, hogy ne robbanjanak fel, azokat is kihozta az épületből egy közelben lakó fiatalasszony segítségével. A lángoló házat a közben kiérkező tűzoltók két órán át oltották.</p>

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Tiszadobi Rendőrőrs parancsnoka kocsival tartott hazafelé, mikor este nyolc óra körül egy lángokban álló házat vett észre Tiszalökön. A hadnagy a ház melletti melléképületből egy 79 éves idős asszonyt segített ki. A házból közben kimenekült egy másik asszony is, aki elmondta, hogy egy kisebb melléképületben gázpalackok is vannak. A rendőr azonnal bement a tűz által veszélyeztetett helyiségbe, de egyedül nem tudta kihozni a tűzhellyel összekötött palackokat. Ebben egy a közelben lakó fiatalasszony segített neki.

Az egyik asszony közben vissza akart menni a lángoló házba az értékeiért. A hadnagy a lángok közül vonszolta ki, éppen mielőtt a tető leszakadt volna. Az időközben megérkező tűzoltók két órán keresztül oltották a lángoló épületet. Az eddigi vizsgálatok szerint a tüzet elektromos zárlat okozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!