Friss hírek

2007.11.06. 13:15

Cavalli-kollekció az H&M-nél - Budapesten is

<p>Csütörtökön dobja piacra a divatos és olcsó ruháiról ismert svéd H&M azt a kollekciót, amelyet az olasz Roberto Cavalli tervezett a cégnek. Cavalli kreációira a nőiesség és a szexi vonalvezetés a jellemző - adta hírül kedden az AFP francia hírügynökség.</p>

A férfi és női kollekció azonban nem lesz minden áruházban kapható. A svéd cég csak néhány kiemelt helyen fogja árulni a termékeket, illetve az osztrákok, németek és a hollandok interneten is vásárolhatnak a ruhákból. Magyarországon egy budapesti üzletben kapható majd csütörtöktől a Cavalli kollekció.

Nem ez az első eset, hogy az H&M sztártervezőt fogad föl egy-egy kollekció megtervezésére. 2004-ben Karl Lagerfeld, egy évre rá pedig Stella McCartney, az egykori Beatles tag, Paul McCartney lánya tervezett ruhákat a cégnek. Idén pedig Madonna rukkolt elő egy kollekcióval. A férfiak 20, a nők pedig 25 termék közül válogathatnak majd. A hírek szerint alsónemű és más kiegészítők is lesznek a kínálatban. Szakértők szerint Cavalli egy szexi, vad és sikkes kollekciót készített állatmintás, flitteres és gyöngyökkel kirakott ruhákból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!