Friss hírek

2007.11.02. 06:10

Állásbörze a Debreceni Egyetemen

<p>Állásbörzét rendez a Debreceni Egyetem jövő szerdán, HuMarket címmel. A rendezvényen 30 kiállító várja az érdeklődőket, akik főként informatikai, illetve műszaki végzettségű fiatalokra számítanak. Emellett azonban személyzeti tanácsadó cégek is keresnek majd itt munkaerőt, sőt a szabad tanári állásokat összesítő, országos adatbázis is elérhető lesz - mondta el a Független Hírügynökségnek Bánfalvi Győző, szervező.</p>

Az ingyenes rendezvény reggel tíztől délután ötig látogatható, az egyetem díszudvarán. Az iskola eddig 11 tavaszi állásbörzét rendezett, ez az első alkalom, hogy ősszel is szerveznek hasonlót. Korábban 3-5 ezer álláskereső jelent meg egy-egy ilyen céges seregszemlén, remélhetőleg ezúttal is legalább ennyien lesznek - mondta Bánfalvi Győző.

A szervezők egyébként grafológiai elemzéssel és nyereményjátékkal is készülnek: aki legalább három standon regisztrálja magát, értékes ajándékokat nyerhet majd az állásbörzén. Bővebb információ a www.egyetemter.hu internetes oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!