Friss hírek

2007.10.30. 18:26

Pénztárcáját akarta visszaszerezni a Váci utcában meglőtt férfi

<p>Értékeit akarta visszaszerezni támadóitól az a férfi, akit hétfőn lőttek meg a Váci úton, a Nyugati tér közelében. A férfit előzőleg ketten megtámadták és mikor vissza akarta tőlük szerezni elrabolt pénztárcáját és mobiltelefonját, akkor lőtt rá az egyik támadó.</p>

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfőn fél hat előtt nem sokkal a Váci úton sétáló 43 éves szentendrei férfit ketten megtámadták. Elvették a pénztárcáját és a mobilját. Hogy visszaszerezze értékeit, az áldozat verekedni kezdett velük. Ekkor vette elő az egyik rabló a fegyverét és egyszer rálőtt a férfire. A támadók elmenekültek, a rendőrség rablás gyanújával indított eljárást az ismeretlenek ellen.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hétfőn késő délután a Váci úton a nyugati tértől nem messze rálőttek egy férfire, akit később a mentők könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!