Friss hírek

2007.10.20. 09:10

Ötvenhatos megemlékezések a rendőrségen és az önkormányzati minisztériumban

<p>A rendőrség és az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium is megrendezi hagyományos október 23-i megemlékezését. A rendőrség központi ünnepségét az Országos Rendőr-főkapitányságon tartják szombaton, amelyen beszédet mond Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter, aki Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal együtt megkoszorúzza a forradalom budapesti rendőrfőkapitánya, Kopácsi Sándor emlékművét. Ugyancsak koszorút helyeznek el Nagy Imre mártír miniszterelnök sírjánál a rákoskeresztúri temető 301-es parcellájában.</p>

A megyei főkapitányságok szintén megtartják ünnepi megemlékezésüket - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szentendrei Angéla, az ORFK kommunikációs osztályának munkatársa.

Az önkormányzati tárca épületében a forradalom, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 18-ik évfordulóját ünneplik. Bajnai Gordon miniszter mond beszédet, majd elismeréseket ad át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!