Friss hírek

2007.10.18. 16:19

Ötösért péksütemény

<p>Különleges akciót indított az egyik Győr-Moson-Sopron megyei pékség. Minden aznapi ötösért egy-egy péksüteményt adnak a hozzájuk betérő diákoknak. Naponta 1500-2000 darab süteményt osztanak szét a jól tanuló gyerekek között, van olyan üzlet, ahol naponta csaknem 300-at. A diákok az ellenőrzőjükkel igazolhatják az ötöst. Az akciót összesen hat városban hirdették meg.</p>

A diákok körében gyorsan elterjedt az akció híre és már van olyan üzlet, ahol naponta 230-260-an is megfordulnak, az ötöst igazoló ellenőrzővel a kezükben. A tanulók bármilyen péksüteményből választhatnak, minden nap egyet. Az akció népszerűségét az is bizonyítja, hogy a gyerekek mindent bevetnek, csakhogy ingyen sütihez jussanak.
Az akció négy hétig tart és nemcsak Győrben, hanem másik öt városban: Mosonmagyaróváron, Tatán, Tatabányán, Komáromban és Oroszlányban is jutalmazzák a gyerekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!