Friss hírek

2007.10.09. 17:01

Őszi állásbörze a szegedi egyetemen

<p>Állásbörzét rendeznek október 17-én a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában. A rendezvényen több mint 30 cég várja az álláskeresőket, a frissdiplomásokat, illetve a gyakornoki programok iránt érdeklődőket. Előzetes regisztráció alapján grafológiai elemzésen is részt lehet venni, valamint kompetencia- és nyelvi tesztek is lesznek. Bővebb információ és jelentkezés a www.karrier.szeged.hu oldalon.</p>

Az egyetem az állásbörzét megelőző napon Felkészítő Napot is tart, tapasztalt HR szakemberek közreműködésével. Az előadások és gyakorlati foglalkozások célja, hogy felvértezhesse a pályakezdőket a munkaerőpiac kihívásaival szemben - olvasható az egyetem honlapján. A végzős hallgatókat megismertetik az állásinterjúkkal és a béralkuval kapcsolatos tudnivalókkal. Egy fejvadász szemszögéből hallhatják, frissdiplomásként hol érdemes állást keresni, illetve milyen kiválasztási módszerekre kell számítani egy multinacionális cégnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!