Friss hírek

2007.10.29. 14:07

Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítás - először a Corvinuson

<p>Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítást rendez a Budapesti Corvinus Egyetem november 9-10 között. A hagyományteremtő szándékkal rendezett programokon 15 külföldi és 14 hazai egyetem mutatja be alap- és mesterképzéseit. A cél az, hogy a diákok és a szülők könnyebben eligazodjanak a felsőoktatás világában; a "nemzetközi hallgatótoborzó vásáron" egy időben, egy helyen érdeklődhetnek a leendő diákok a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről - írják a szervezők.</p>

Dánia, Hollandia, Nagy-Britannia, Finnország, Franciaország, Románia, Törökország felsőoktatási intézményei mellett a hazai felsőoktatási intézmények közül egyebek mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola, a CEU Business School, a Debreceni Egyetem, a Gábor Dénes Főiskola, a Károly Róbert Főiskola, a Szegedi Tudományegyetem, és a Pannon Egyetem is bemutatja képzési kínálatát.

Bővebb információt a www.uni-corvinus.hu internetes oldalon találnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!